مدیر کل کانون پرورش فکری در جلسه سیاست های راهبردی ستاد و مراکز کانون عنوان کرد ؛
توسعه و ارتقای کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی و هنری در مراکز کانون استان اصفهان
در جلسه سیاست های راهبردی ، توسعه کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی و هنری مراکز کانون استان اصفهان توسط مدیر کل کانون پرورش فکری تشریح شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان ، در جلسه سیاست های راهبردی ستاد و مراکز کانون پرورش فکری شهر اصفهان و اطراف ، برنامه های ارتقای کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی و هنری توسط مهدی آقایاری مدیر کل کانون پرورش فکری استان تبیین و تشریح شد :
الف : توسعه وارتقای کمی و کیفی فعالیت ها در مراکز کانون باید بر اساس سند راهبردی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تمدن نوین جهانی باشد :
- افزایش مشارکت در سیاستگذاری، برنامهریزی و اجرای فعالیتهای فرهنگی و هنری باید با چشم انداز روشن و نگاه به آینده با حرکت های جهادی باشد .
- تنوع بخشی و فراگیر نمودن برنامههای فرهنگی و هنری از کانون به سطوح مختلف جامعه .
- بهرهگیری از قابلیتهای فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطات قوی برون سازمانی .
- ایجاد زیرساخت های مناسب برای توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری .
- تشویق و تکریم مربیان و اعضای فعال مراکز کانون و نقش آفرینی آنها در اجرای برنامه های فرهنگی و مناسبتی و مشارکت در برگزاری برنامه های شاخص و پرمحتوا .
- پایش ، سنجش و ارزیابی مراکز به طور مستمر به جهت اثربخشی فعالیتها و برخورداری از روش تشویق بر اساس عملکرد .
- ب : ترویج و تعمیق ارزشهای دینی، اخلاقی و انقلابی در همه برنامه ها و فعالیت های کانون :
- ایجاد میزهای فرهنگی و بهره بردن از نخبگان فرهنگی و دینی متخصص ، بخصوص نخبگان حوزوی .
- نو اندیشی ، نوآوری و تنوع بخشی به فعالیت های فرهنگی و هنری و گسترش فضای معنوی ، اخلاقی و دینی .
- تبیین، ترویج و نهادینه کردن فرهنگ و معارف قرآنی و ارزشها و آرمان های انقلاب اسلامی .
- ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب و کتاب خوانی .
- ج : گسترش فضای امید ، نشاط ، شادابی و پویایی :
- زمینهسازی برای رشد همکاران ، مربیان و اعضای پرشور .
- ارتقای سطح مشارکت فعالان حوزههای فرهنگی و هنری .
- تقویت روحیه خودباوری و مسولیت پذیری و عزت ملی .
- ترویج و تعمیق عقلانیت، آزاداندیشی، گفتوگو، مدارا، انتقاد سازنده و انتقاد پذیری و گسترش روحیه مطالبه گری .
- همافزایی با ترویج گفتوگو، مدارا ، تعامل و افزایش مشارکت در تولید محتوا در برگزاری برنامه های شاخص فرهنگی کانون با سایر دستگاه ها .
- د : زمینه سازی و تقویت مشارکت کانون پرورش فکری با سایر دستگاه های فرهنگی :
- توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری با نگاه تولی گری کانون در برنامه های فرهنگی و هنری و افزایش مشارکت با دستگاه های فرهنگی و تاثیر گذار در برنامه ریزی های کوتاه مدت ، میان مدت و دراز مدت و فراهم کردن زمینه حضور اصحاب رسانه ، قلم و هنر در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های مدون و فراگیر .
- عدم استفاده ابزاری از کودکان و نوجوانان و کانون برای پیشبرد اهداف غیر فرهنگی و محور بودن کانون پرورش فکری و فعالیت های آن در همه ارتباطات برون سازمانی با هم افزایی و تعاملات مشارکتی .
- عمل به هنگام در کارها ، زمانه شناسی ، بصیرت و دشمن شناسی ، لازمه همه امور فرهنگی و هنری است و این مهم با همکاری با دستگاه های تاثیر گذار فرهنگی بخصوص مراکز دینی و حوزوی باید به طور جد دنبال شود .
- مقابله با تهاجم فرهنگی و به تعبیر رهبری معظم انقلاب اسلامی شبیخون فرهنگی با برنامه ریزی مدون و تولید محتواهای ایرانی و اسلامی و تبیین ارزشها ، دستاوردها و خودباوری و مبارزه با فضای مسموم رسانه ایی دشمن بخصوص فضای ولنگار مجازی که درست کودکان و نوجوانان را نشانه رفته است از وظایف و سند راهبردی مهم و اساسی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می باشد که این مهم نیز باید با ارتباطات برون سازمانی قوی شکل بگیرد .
در پایان همکاران مراکز کانون پرورش فکری با بیان چالش ها ، انتقادات و پیشنهادات ، پرسش های خود را در زمینه های فرهنگی ، هنری ، ادبی ، مالی ،اداری و رفاهی بیان کردند و مهدی آقایاری مدیر کل کانون پرورش فکری به سوالات همه پاسخ مناسب دادند .