• 1403/11/30 - 01:50
  • تعداد بازدید: 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ماجراهای راه راهی در مرکز 13 اصفهان به روی صحنه می رود

گروه قاصدک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان از یکشنبه ۲۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ نمایش"ماجراهای راه راهی" را در مرکز ۱۳ کانون اصفهان اجرا می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان، مرضیه توکلی کارگردان نمایش موزیکال "ماجراهای راه‌راهی"در باره گروه نمایشی خود گفت: این گروه نمایش کانونی با عنوان قاصدک فعالیت می‌کند و با محتوای نمایشی ویژه کودکان و نوجوان، به تولید اثر می‌پردازد.
توکلی در ادامه بیان داشت: ماجراهای راه راهی داستان کرمی است که تصمیم می‌گیرد برای شنیدن صدآفرین گویی دیگران، با ماجراجویی هرکاری بکند.
این هنرمند افزود: ماجراهای راه‌راهی بهانه‌ای است تا به مخاطب اعتماد به نفس، جرات‌مندی ، عبور از ترس‌ها، هم‌دلی، حل مساله، هویت بخشی و این‌که برای چه‌کسی زندگی می‌کنی را به طور غیر مستقیم با ابزار هنر و نمایش به صورت ظریف و خلاقانه، آموزش بدهیم.

نمایش شاد و موزیکال "ماجراهای راه‌راهی" کاری از گروه قاصدک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان به کارگردانی مرضیه توکلی، آهنگسازی پیمان فروتن، عروسک گردانی فرهوده طاهری، بهاره صالحی، ندا خورسند و زهرا رساپناه، صداپیشگی هنگامه هاشمی، مهدی رحمانی، فرهوده طاهری، سمیرا آذری‌پور و مرضیه توکلی از ۲۸ بهمن تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۱ در کانون ۱۳ اصفهان واقع در خیابان کاوه، روبروی پایانه بابلدشت، کوچه تیران آهنگران، مقابل داروخانه حکیم شفا به روی صحنه می‌رود .
تلفن تماس: ۳۳۳۶۳۶۷۱

اجرای نمایش ماجراهای راه راهی" در کانون ۱۳ اصفهاناجرای نمایش ماجراهای راه راهی" در کانون ۱۳ اصفهاناجرای نمایش ماجراهای راه راهی" در کانون ۱۳ اصفهان

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت