اجرای طرح «چهارده کتاب، چهارده روز بهاری» در مراکز کانون استان اصفهان
در نخستین روزهای سال نو، مربیان مراکز فرهنگیهنری گزو برخوار، علویجه و کتابخانه سیارروستایی فریدونشهر فعالیتهای خود را با اجرای طرح «چهارده کتاب، چهارده روز بهاری» آغاز کردند و با حضور مربیان و کانون یاران در منازل و روستاها، اتفاقات زیبایی را در مسیر ترویج کتابخوانی رقم زدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان در نخستین روزهای سال نو، مربیان مراکز فرهنگیهنری گزو برخوار، علویجه و کتابخانه سیارروستایی فریدونشهر فعالیتهای خود را با اجرای طرح «چهارده کتاب، چهارده روز بهاری» آغاز کردند و با حضور مربیان و کانون یاران در منازل و روستاها، اتفاقات زیبایی را در مسیر ترویج کتابخوانی رقم زدند.
هدف از طرح «چهارده کتاب، چهارده روز بهاری»، ترغیب کودکان و نوجوانان به مطالعه منظم و ایجاد فضایی شاد و انگیزشی برای شروعی کتابمحور در سال جدید است. مربیان ضمن حضور در مراکز و منازل اعضا، کودکان و نوجوانان را با مجموعهای از کتابهای مناسب گروه سنی خود آشنا کردند و فرآیند امانتدهی با همراهی و مشارکت فعال آنها انجام گرفت.
برنامههای کتابمحور در مراکز کانون استان اصفهان در روزهای پیشرو نیز ادامه خواهد داشت و تلاش مجموعه کانون بر ترویج هرچه بیشتر فرهنگ مطالعه به ویژه در این روزها با توجه به شرایط خاص، در میان کودکان و نوجوانان اهمیت فراوانی دارد.















