• 1405/03/03 - 01:50
  • تعداد بازدید: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلوی

عصری بهاری که در آن، صدای شعر با موج‌های دریا و نسیم نخل‌های میناب گره خورد؛ انجمن شاعران نوجوان در نشستی مجازی و صمیمانه، میزبان نقد و واکاوی دنیای رنگارنگ کلمات نوجوانان بود تا در فضایی متفاوت، نبض هنر در قلب نسل جوان را لمس کند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اصفهان، در فضایی سرشار از خلاقیت، انجمن شاعران نوجوان در نشستی برخط و صمیمانه، به نقد و بررسی آثار هنرمندان نوپای خود پرداخت. در این نشست، حسین دهلوی، شاعر، مسوول انجمن‌های شاعران و نویسندگان نوجوان کانون و کارشناس نشریات ادبی، میزبان شاعران نوجوان بود تا با نگاهی دقیق و مهربان، مسیر روشن‌تری پیش پای آن‌ها بگذارد.
محور اصلی این نشست، موضوع دلنشین «دخترکان، نخل و دریا» بود؛ موضوعی که نوجوانان با الهام از زیبایی‌های بکر و روح جاری در سیمای دختران سرزمین میناب، اشعار خود را بر پایه آن سروده و برای میهمان و همراهان خود خواندند.
دهلوی در گفت‌وگویی تعاملی و آموزشی، با نگاهی تیزبین اما دلگرم‌کننده، به نقد تخصصی اشعار پرداخت. ایشان در بررسی آثار، بر چهار رکن اصلی تأکید داشتند: انسجام در زبان و لحن، تقویت موسیقی درونی و رعایت اصول وزنی، هوشمندی در انتخاب واژگان برای خلق تصاویر ملموس، و تلاش برای عمیق‌تر کردن نگاه شاعرانه به مضامین.
نکته‌سنجی‌های دقیق و در عین حال استقبال پرشور دهلوی از استعدادهای درخشان حاضر در جلسه، جرقه‌ای از امید و انگیزه در دل شاعران نوجوان روشن کرد. ایشان با تمجید از نگاه لطیف و در عین حال جسورانه‌ی نوجوانان، ابراز امیدواری کرد که این مسیر پرپیچ‌وخم اما شیرینِ نوشتن، با پشتکار و جدیت، آن‌ها را به سوی اوج برساند.

وقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلویوقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلویوقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلویوقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلویوقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلویوقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلویوقتی واژه‌ها بوی دریا و نخل می‌دهند؛ شب شاعرانه نوجوانان در ضیافت نقد حسین دهلوی

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت